08 Αυγούστου 2007

Επτάνησα vs. Κυκλάδες

Από τους... μπαρουτοκαπνισμένους ανταποκριτές μας, γκρίνια ακόμη και στις διακοπές -ή μάλλον, ιδιαίτερα στις διακοπές.

Κέρκυρα: Μια εξάδα νερό 6 ευρώ!! Και στην παραλία του Αγ. Γόρδη, μια ξαπλώστρα 8 ευρώ!! ΟΛΕΕΕ!

Νάξος: Στο εστιατόριο "ΓΛΥΦΑΔΑ" στην παραλία Γλυφάδας Νάξου, δίπλα στο Καστράκι το κουβέρ ζει και βασιλεύει! Άλλοτε χρεώνεται 1 ευρώ, κάποιες άλλες φορές 80 λεπτά -ανάλογα με τη διάθεση και την έμπνευση των ιδιοκτητών...

Pelatis

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς στη Νάξο το κουβέρ ζει και βασιλεύει. Βέβαια όταν το αναφέρεις στον υπεύθυνο του εκάστοτε μαγαζιού σου λέει ότι σου χρεώνει το ψωμί, αλλά δεν έχει προλάβει να κάνει την αλλαγή στην ταμιακή μηχανή, ούτε να το περάσει στον κατάλογο. Πόσο χρεώνουν; 1 ευρώ τουλάχιστον για τέσσερις φέτες ψωμί!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά τα εστιατόρια που λειτουργούν μόνο τη θερινή περίοδο, και σε ποσοστό που πρέπει να αγγίζει το 90% δεν έχουν κάνει την αλλαγή. Ούτε στις μηχανές, ούτε στους καταλόγους. Ο λόγος; Το κόστος (εκτύπωση νέων καταλόγων) φυσικά που, για ένα μικρομάγαζο δίπλα στο... κύμα, μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι.
Αυτό βέβαια, επιτρέπει στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα την επιβολή προστίμων -κάτι που γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είναι καλοκαίρι και έχω βαρεθεί να γκρινιάζω και να "χαλιέμαι" για τα στραβά και ανάποδα των ελληνικών επιχειρήσεων κλείνω τον κύκλο των διακοπών μου στη Νάξο με τούτο: Όποιος δεν έχει δοκιμάσει το τυλιχτό χοιρινό με μελιτζάνα της κυρά Μαρίας, στην Ταβέρνα "Στέλιος" στον Ορκό (Μικρή Βίγλα) χάνει. Αλλά και όποιος το δοκιμάσει χάνει! Το μυαλό του!!! Αυτά από την καλή Νάξο, το επόμενο Post από την Αθήνα (γαμώ την τύχη μου γαμώ!!! σόρι κιόλας)

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος ορισμός της Κόλασης, είναι: διακοπές που δεν τελιώνουν ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

σόρι, "τελειώνουν" ήθελε να πει ο ποιητής...