21 Αυγούστου 2007

Φτου, Ξελευτεριά!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μείωση των τελών περιαγωγής έρχεται μαζί με το (κλαψ) τέλος του καλοκαιριού. Ίσως για αυτό το λόγο η (oh yes!) WIND φρόντισε να με... τιμωρήσει!

Στον τελευταίο λογαριασμό που έλαβα οι άνθρωποι "ζωγράφισαν":
Για σχεδόν 20 λεπτά εξερχόμενων κλήσεων από Ρουμανία και Γερμανία, χρέωσαν σχεδόν... 90 (ΕΝΕΝΗΝΤΑ)ΕΥΡΩ!!

Πέρα από τις εξερχόμενες κλήσεις από Ρουμανία που έχουν ταρίφα 2 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ!) το λεπτό -αν είναι δυνατόν- κάθε κλήση προς το κινητό φίλου που είχε ενεργοποιημένο τον τηλεφωνητή του ήταν 1 ευρώ, χωρίς πάλι ΦΠΑ.

Για 9 κλήσεις διάρκειας από... 1 έως 4 δευτερόλεπτα, μου έριχναν στο κεφάλι 1 ευρώ! Σόρι, αλλά δεν διαφημίζουν χρεώσεις ανάλογα με τη διάρκεια της συνομιλίας;

Στο 1260 (customer ο θεός να το κάνει care) μου τα -συγγνώμη για τα γαλλικά- έκαναν τσουρέκια με το γνωστό ποιηματάκι για φαξ, φωτοτυπίες, αιτήσεις και πάει λέγοντας.
Νισάφι πια.

Pelatis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιεύσαμε την περιπέτειά σας με τη wind στο katanalotes.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Όσο πιο μαζικό το διαδικτυακό... ξεμπρόστιασμα, τόσο το καλύτερο.
Κι όχι μόνο για τη Wind:
ακόμα και η Εθνική Τράπεζα άλλαξε πρακτικές για το (βλ. σχετικό ποστ) "Cash Now"!! Σύντομα θα επανέλθουμε για να εξηγήσουμε τη.. συμμόρφωση της μεγάλης μας φίλης.
Είστε ευπρόσδεκτοι να αναδημοσιεύσετε ό,τι θέλετε.
Πέρα από το να... νιώθουμε καλύτερα ξεφωνίζοντας όσους μας θεωρούν "πελάτες" οι εν χορώ αποδοκιμασίες και τα παράπονα, δείχνουν να κάνουν κάποιους να ξανασκέφτονται τις κλεφτοκοτάδικες πρακτικές τους.