28 Αυγούστου 2007

Κάψτε τις Κάρτες και τους Λογαριασμούς σας!

Το λάβαμε από τον Kitsos Mitsos -ο τίτλος είναι δικός μας.
Ο φίλος μας ήταν πιο συγκρατημένος...
Ο γ.γ. της ένωσης ελληνικών τραπεζών προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμάζευτα είπε πριν από λίγο, ότι προμήθειες κρατούν λανθασμένα (sic) υπάλληλοι από... άγνοια!
Όποιος ξέρει για ποιες τράπεζες ισχύει η καταγγελία, ας στείλει σχόλιο ή ποστ για να το μάθουν όλοι.
Ακολουθεί η καταγγελία:

"Μόλις το άκουσα στον ΑΝΤ1. Αν ισχύει, είναι μεγάλο καφριλίκι, το λιγότερο που μπορώ να πω.
Ως γνωστόν, άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες της Ελλάδος, με τον ίδιο κωδικό, για να καταθέσουν όσοι επιθυμούν - ιδιώτες και μη - ενίσχυση για τους παθόντες από τις πυρκαγιές.

Σήμερα, αρκετοί συνάνθρωποί μας πήγανε σε υποκαταστήματα τραπεζών και οι υπάλληλοι δηλώναν άγνοια. Ως εδώ πάει κι έρχεται. Μιλάμε απλώς για ανοργανωσιά ή γραφειοκρατία. Από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 όμως τώρα άκουσα ότι σε υποκαταστήματα τραπεζών που οι υπάλληλοι/ διευθυντές κτλ γνωρίζανε για τις δωρεές και τις δεχόντουσαν, παίρνανε προμήθεια από τον κόσμο από 0,80 έως 1,2 ευρώ! Την κλασική, δηλαδή, προμήθεια συναλλαγών από το γκισέ!

Αν είναι δυνατόν! Δεν έχω άλλα λόγια. Κάποιοι δεν ντρέπονται καθόλου, μα καθόλου".

Kitsos Mitsos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eleos!!!! milame gia apithmenh vlakia

XriLou είπε...

Σήμερα τα μάζεψε και είπε να κάνουμε καταγγελία αν τυχόν μας ζητήσουν προμήθεια. Καταγγελία για την αηδία που μας προκαλεί, πώς μπορούμε να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Και χθες τα "μάζευαν" οι ξενοδόχοι για να πείσουν τον κόσμο ότι ο λεβέντης που ζητούσε 150 ευρώ για μία διανυκτέρευση από πυρόπληκτο(!) δεν... υπάρχει.
Γιατί όμως ρε γαμώτο δεν τους πιστεύω?!