20 Αυγούστου 2007

ΠΛΑΙΣΙΟ-Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: "Η Τύχη του Προϊόντος που Παραγγείλατε... Αγνοείται

Σήμερα 20 Αυγούστου, τελώ υπό... περιορισμό. Κατ' οίκον περιορισμό.Ας όψονται η επιμονή μου να ψωνίζω online και τα logistics του "ΠΛΑΙΣΙΟ"...

Από τις 09:00 έως τις 17:00 αναμένω τη μεταφορική εταιρία που θα μου παραδώσει την παραγγελία που πραγματοποίησα online στις 15/8 και που σύμφωνα με το "ΠΛΑΙΣΙΟ" θα παραλάμβανα στις... 17/8.Δηλ. δεύτερη ημέρα εγκλεισμού! Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Παρήγγειλα κάτι περιφερειακά για φωτογραφία μόνο όταν με διαβεβαίωσαν ότι θα ήταν στο κατώφλι του σπιτιού μου στις 17/8.
Ο λόγος είναι πως προορίζονταν για δώρο γενεθλίων την επόμενη ημέρα.

Πάνε τα γενέθλια, πάει και η καλή διάθεση του εορτάζοντα, πάει, τέλος και η υπομονή μου. Στις συνεχείς και κουραστικές εν πολλοίς, συνομιλίες με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας το συμπέρασμα ήταν: "κύριε, το προϊόν έχει φύγει από εμάς -δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τη μεταφορική εταιρία"...
Τελικά, κάποια στιγμή, ανακάλυψαν ότι οι μεταφορικές στις 17/8 είχαν... κατεβασμένα τα ρολά.

Και λοιπόν, τι να κάνω εγώ, σαν πελάτης με αυτή την πληροφορία;! Anyway, οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι και ο χρόνος αναμονής (στο τηλ.) σχετικά μικρός, προκοπή δεν είδα όμως...

Συνοψίζοντας, ακόμα περιμένω. Σήμερα όμως έχω βάσιμες ελπίδες. Μου είπαν ότι η παραγγελία μου είναι ήδη στους δρόμους της πόλης, και κάποια στιγμή θα χτυπήσει το κουδούνι μου.
Βαίνουμε προς ευτυχή κατάληξη δηλ. αλλά αυτό δεν αμβλύνει την αλγεινή εντύπωση και την ταλαιπωρία -συν την πολύ κακιά συνήθεια του "ΠΛΑΙΣΙΟ" να καλεί ΜΟΝΟ σταθερά τηλέφωνα!

Όχι μόνο δεν τους είχα δώσει το σταθερό μου(!) αλλά και είχα τονίσει πως θα με βρουν στο κινητό. Ακόμη και τώρα που γράφω αυτό το ποστ με κάλεσαν στο σταθερό... Οι τσίπηδες!!

Bakalogatos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανάσταση!!
Παρέλαβα τα πράγματα πριν από λίγο, και με κάλεσαν στο... κινητό(!) για να με ρωτήσουν αν όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Jim P είπε...

fainete pws to plaisio diabase to entry toy blog kai pire thesi!!!
yeah I know, LOL...

Ανώνυμος είπε...

LOL: "Laughing Out Loud" ή...
"Lots Of Love"!?

jim p: Και το post να μην διάβασαν από το πλαίσιο, είχαν παρέλθει έτσι κι αλλιώς ΟΛΑ τα (δικά τους και δικά μου) deadlines.
Δηλ. η παραγγελία καθυστέρησε υπερβολικά.
One way or the other, το ηθικό δίδαγμα είναι ότι στις αργίες οι online παραγγελίες... ψιλοκρασάρουν.