25 Ιουλίου 2007

Τσούκου-τσούκου (και ανεξήγητες) χρεώσεις

Από το (εξαιρετικό) www.kitsosmitsos.blogspot.com λάβαμε την εξής καταγγελία:
Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν 10 μέρες.
Διατηρώ λογαριασμό ταμιευτηρίου στην 2η μεγαλύτερη και ιδιωτική τράπεζα. Ελέγχοντας τον λογαριασμό μου μέσω Ίντερνετ, διαπιστώνω 2 διαδοχικές ημέρες χρεώση 0,82 και 0,84 λεπτά αντίστοιχα. Εκείνες τις μέρες δεν υπήρχε καμία άλλη συναλλαγή, ούτε πληρωμή φόρου - λογαριασμού ή κάτι άλλο. Ο κωδικός των δύο αυτών συναλλαγών παρέπεμπε στην κατηγορία Λοιπές Χρεώσεις. Επικοινωνώ με το Phone Banking, δεν ξέρανε τίποτε, παραπέμποντάς με στο υποκατάστημα της περιοχής μου.
Και εκεί, όπως καταλαβαίνετε, δε βρήκαμε άκρη. Μάλιστα, η έκφραση της υπαλλήλου στο ταμείο ήταν "Μα οι χρεώσεις αυτές είναι πολύ μικρές". Συμφωνώ, αλλά γιατί; Η τράπεζα ουσιαστικά καρπώνεται χρήματα που δεν της ανήκουν! Μέχρι τώρα, ακόμη να βγάλω άκρη. Μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος και στείλαμε σήμα στα κεντρικά. Αναμένω την απάντηση.
Αυτά προς γνώση.
Φιλικά,

kitsosmitsos

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0,84 του λεπτού ή 0,84 του ευρώ; εμένα μου έχει συμβεί με το δεύτερο ποσό και χρειάστηκε να γίνει "αντιλογισμός" για να διορθωθεί το "λάθος"... Όπως αντιλαμβάνεστε συνάδελφοι κολασμένοι, 0,84 € ΔΕΝ είναι μικρό ποσό -τουλάχιστον για μένα.

KitsosMitsos είπε...

Λάθος δικό μου. Το ποσό είναι 82 και 84 αντίστοιχα λεπτά, περίπου 300 παλιές ελληνικές δραχμές. Τώρα όμως μου δημιούργησες απορίες. Τι είναι ακριβώς ο αντιλογισμός που χρειάστηκε να γίνει για να διορθωθεί το λάθος; Και πώς κινητοποίησες τις διαδικασίες για να διορθωθεί;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΙΣ Κ@ΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΘ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΨΕΥΤΟ(ΔΗΘΕΝ)ΝΟΜΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

μήπως είναι χρεώσεις ανάληψης μετρητών από μηχανήματα ΑΤΜ που συνεργάζονται με το ΔΙΑ.Σ?