20 Ιουλίου 2007

3 στα 3: Κουβέρ, Καλοκαιρινές Διακοπές & Shell!

Έχω να κάνω 3 (μικρές) καταγγελίες:

1. Στο γωνιακό σουβλατζίδικο "στα κάρβουνα" στην πλατεία Κάνιγγος, πήγα ο Χριστιανός να πάρω κάτι να καρδαμώσω.
Πηγαίνω στο ταμείο και λέω στην σερβιτόρα - ταμία (που σημαίνει οτι με τα ίδια χέρια σερβίρει και με τα ίδια πιάνει τα χρήματα) ότι θέλω "μια πίτα γύρο και μία coca cola και θα καθίσω να τα φάω εδώ". ΟΚ μου λέει "είναι συνολικά 2,5 ?". Την πληρώνω και περιμένω... Μετά απο 15 λεπτά, γιατί δυστυχώς είχε ο ψήστης να ετοιμάσει μαι τεράστια παραγγελία, φτιάχνεται ο γύρος μου και μου λέει η σερβιτόρα - ταμίας: "Να τα τυλίξω"; Της απαντώ "Όχι σας είπα θα τα φάω εδώ". "Αααααα, δε το κατάλαβα. Ειναι 1,2 ? παραπάνω". "Αφού το κουβέρ καταργήθηκε" λεω. Απάντηση δεν πήρα, πήρα μόνο το σουβλάκι στο χέρι και ζήτησα πίσω τα λεφτά του αναψηκτικού και έφυγα.

2. Στο πρατήριο της SHELL στην Μαρίνου Αντίπα στην Ηλιούπολη, όπως και σε πολλές άλλες SHELL, πρέπει να τους πεις "ΑΠΛΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ" αλλιώς πάντα σου βάζουν V-POWER.

3. Η τρίτη καταγγελία είναι λίγο παλιά. Πέρσι, στην παραλία απέναντι απο το camping farout στην Ιο, πήγα με έναν φίλο για μπάνιο. Δεν γούσταρα να πληρώσω ομπρελο - ξαπλώστρα οπότε εκάτσαμε κατάχαμα. Κάποια στιγμή, επειδή είχαμε κάτσει πολύ ώρα, έτσι που έπεφτε ο ήλιος, η σκιά μιας ομπρέλας που ήταν 3 μέτρα πιο μακρά, μας "έπιασε". Ήρθε ο άπλυτος της επιχείρησης των ομπρελών και ήθελε να του δώσουμε λεφτά επειδή είχαμε χρησιμοποιήσει την ομπρέλα!!!!!!!!!!!! Περιττό να σας πω τι πήρε! Λίγο έλειψε να του χώναμε την ομπρέλα στο γνωστό σημείο...

www.eco-reflections.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το:
www.eco-reflections.blogspot.com
ομολογούμε πως δεν το ξέραμε -μέχρι τη στιγμή που διαβάσαμε το ποστ που μας έστειλε στο katagelo@yahoo.gr. Κακώς, γιατί είναι άψογα "στημένο" αισθητικά άρτιο, και ξεχειλίζει από ουσιαστική πληροφόρηση για ένα τόσο εξόφθαλμα παραμελημένο -στην Ελλάδα- θέμα. Το περιβάλλον. Και δε μιλάμε για γενικότητες και αφορισμούς, αλλά για ουσιαστική γνώση του αντικειμένου και συμπυκνωμένη πληροφορία.
Η "κάλυψη" λ.χ. των τραγικών γεγονότων στην Πάρνηθα, και ιδιαίτερα το "πριν" και "μετά" της καταστροφής, είναι σκάλες ανώτερη από όλα τα ελληνικά media μαζί!
Το ιστολόγιο του Πάνου μοιάζει με "βετεράνο" του Ιστού, αν όμως ψάξεις ανακαλύπτεις πως ξεκίνησε πριν από (μόλις) τρεισήμισι εβδομάδες!!
Απλά εξαιρετικό.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα συμβάντα με ονόματα και στοιχεία "ταυτότητας".
Μπράβο στον "eco-reflections.blogspot"!

KitsosMitsos είπε...

Όσο για το θέμα σχετικά με την ακριβή και φτηνή βενζίνη, δύο φορές έχει γίνει θέμα και με μένα. Ενώ ξεκάθαρα λέω στον εξωτερικό Απλή αμόλυβδη, όταν φτάνω στο ταμείο για να κόψω τιμολόγιο το αυτοκίνητο είχε γεμίσει με Σούπερ Αμόλυβδη. Εκεί που την πατήσανε, όμως, είναι ότι επειδή το αυτοκίνητο είναι εταιρικό, δεν έχω το δικαίωμα να βάλω Σούπερ! Έγινε φασαρία φυσικά και στο τέλος πλήρωσα τα λίτρα της Σούπερ με τιμές Απλής.
Αυτά προς γνώση, γιατί οι κουτοπονηριές είναι αλλεπάλληλες.

KitsosMitsos είπε...

Προσθέτοντας στο θέμα περί βενζίνης, ο χαμός γίνεται γιατί τα πρατήρια της Shell και της BP που ανήκουν στις εταιρίες, έχουν ημερήσιο και μηνιαίο στόχο που χωρίζεται σε κατηγορίες λίτρα απλής αμόλυβδης, σούπερ και ούτω καθεξής. Για να πιάσουν τους στόχους αυτούς, καθότι τον πελάτη τον "καίει" η διαφορά τιμής, καταφεύγουν σε τεχνάσματα τέτοιου είδους ή το άλλο κλασικό "Μας τέλειωσε η απλή, μήπως θέλετε σούπερ; Η διαφορά στην τιμή είναι μόλις ΧΧ λεπτά".
Τα μάτια μας ανοιχτά, λοιπόν, και να επιβραβεύουμε αυτούς που έχουν καθαρό καύσιμο σε καλή τιμή.

a.c. είπε...

Επίσης στο πρατήριο της SHELL στην Κυπρίων Ηρώων στην Ηλιούπολη, πρέπει να τους πεις "ΑΠΛΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ" δυο-τρείς αλλιώς σου βάζουν V-POWER.