26 Σεπτεμβρίου 2007

Τεχνασμάτων Συνέχεια για τη Sportime!

Φίλοι του pelatis, είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες απατημένους αναγνώστες των μεγαλοεκδοτών που διαφημίζουν κατά καιρούς προσφορές και ένθετα τα οποία σκοπό έχουν και μόνο την τσέπη μας! Διάβασα παλαιότερα posts με τις περιπτώσεις των Sportday (αυτή τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη) και Sportime (ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ε;) και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφτηκαν, γι' αυτό στέλνω και εγώ αυτό για να σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε πελάτες!!!

Οι προσφορές απάτης συνεχίζονται από την αθλητική εφημερίδα Sportime παρά τα τόσα παράπονα και καταγγελίες των αναγνωστών του αθλητικού Τύπου. Σε διαφήμιση στο ραδιόφωνο άκουσα πως η εφημερίδα προσφέρει dvd με όλη την ιστορία των ομάδων ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι η σειρά θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των ομάδων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Επιτέλους να το πάρουμε χαμπάρι!!!
Η «προσφορά» του κ…λου θα περιλαμβάνει σίγουρα κάποιους σκόρπιους αγώνες των ομάδων και αυτό μέχρι το '91 , '92 και μετά ξαφνικά θα χαθεί όπως χάθηκαν χωρίς εξήγηση τόσες άλλες στο παρελθόν! Σας καλώ να μην αγοράσουμε κανείς μας ούτε ένα φύλλο της Sportime με την προσφορά, μήπως κάποτε σταματήσουν να μας κλέβουν.

Εάν οι κύριοι της Sportime διαφωνούν τους προκαλώ να ξεκινήσουν ανάποδα δίνοντας δηλαδή πρώτο το dvd που θα έδιναν κανονικά τελευταίο ώστε να δούμε και εμείς οι αναγνώστες πως θα ολοκληρωθεί η προσφορά!

Κ.Σ.

3 σχόλια:

Κορκόδειλας είπε...

Μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε Κ.Σ., εννοείται(;)πως "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" από Sportime μεριά. Και πίστεψέ μας, μόνο εντύπωση δε μας προκαλεί...
Για το μποϊκοτάζ τώρα που προτείνεις, "μέσα" που λέει και ο κοκόδειλας!
Και για να χοντρύνουμε λίγο το παιχνίδι, θα προτείναμε την ίδια πρακτική και για τις εφημερίδες του παρασκευοσαββατοκύριακου που επιδίδονται σε παρόμοιες ληστρικές πρακτικές.
Κατόπιν φυσικά, επισήμανσης από τους επισκέπες του blog -όποιος δηλ. οσμίζεται μούφα από τις αρμαθιές με τα dvd/λεξικά/βιογραφίες των εφημερίδων είναι ευπρόσδεκτος να μας δίνει τα φώτα του.
Εκεί σου παίρνουν τα ευρωκέρματα με το... κιλό.

Ανώνυμος είπε...

Κορκόδειλας, σόρι:(