03 Σεπτεμβρίου 2007

Τα Φτηνά Τεχνάσματα της Sportime

Το ανανεωμένο πρόσωπο που προσπαθεί να παρουσιάσει η Sportime με την προσθήκη επώνυμων αθλητικών συντακτών δυστυχώς δεν συνοδεύεται και από αλλαγή της φιλοσοφίας της εφημερίδας, αποτέλεσμα της οποίας είναι άλλωστε και ο... καταποντισμός της στις πωλήσεις.

Καλές οι δυνατές πένες κύριοι της Sportime, αλλά εάν δεν σέβεστε τον αναγνώστη τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Και εσείς αποδεδειγμένα δεν σέβεστε τον αναγνώστη. Εγκαταλείψατε άρον-άρον τη "στρατηγική" με τις τσόντες γιατί δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πωλήσεις -αλλά και γιατί σας "έκραξε" ο κόσμος- και τώρα έχετε πιάσει το παραμύθι των μεγάλων προσφορών!

Όπως αυτή του dvd με τα ντέρμπι των αιωνίων που διαφημίστηκε τόσο πολύ για το φύλλο της 25ης Αυγούστου.
Αυτό το dvd λοιπόν είχε όντως τις κυριότερες φάσεις από όλα τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά μέχρι τη σεζόν 88-89.
Η λογική λοιπόν έλεγε ότι σε επόμενο dvd η εφημερίδα θα προσέφερε και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αμ δε! Ξαφνικά η προσφορά "όλα τα ντέρμπι των αιωνίων" μετατράπηκε σε "όλα τα πρωταθλήματα των αιωνίων" και έτσι στο φύλλο του Σαββάτου (1 Σεπτεμβρίου) δεν υπήρχε καμία συνέχεια της αρχικής προσφοράς αλλά ένα "άσχετο" dvd με τα... πρωταθλήματα του Ολυμπιακού!

Φυσικά δεν το αγόρασα, όπως φαντάζομαι έκαναν και πολύ άλλοι που ένιωσαν μ#$%κες με αυτή την κοροϊδία της εφημερίδας.
Ταπεινή μου άποψη είναι ότι αυτή η "προσφορά" της εφημερίδας θα είναι και η "ταφόπλακα" στις πωλήσεις της! Κύριοι της Sportime, ο σοβαρός και συνειδητός αναγνώστης μπορεί να ξεγελιέται, αλλά σίγουρα δεν κερδίζεται με φτηνά τεχνάσματα. Και εσείς δυστυχώς μόνο τέτοια δείχνετε "ικανοί" να του προσφέρετε.

Νικόλαος Ντερμπίδης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το... σύστημα παιδιά το έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν και άλλες εφημερίδες. Θυμάμαι για παράδειγμα πριν από δύο περίπου χρόνια, η Αθλητική Ηχώ προσέφερε μια σειρά vcd με την ευρωπαική πορεία του ΠΑΟ, με σχολιασμό μάλιστα από παλαίμαχους παίκτες της ομάδας (Αντωνίου, Τζακ κ.α.). Αυτή η σειρά σταμάτησε ξαφνικά μετά από 10 περίπου vcd καί ενώ η παρουσίαση έφτανε μόλις στις αρχές της δεκαετίας του 90'!
Ακόμα δεν γνωρίζει κανείς το λόγο που η εφημερίδα φάνηκε ασυνεπής προς τους αναγνώστες της. Υποψιάζομαι πάντως πως έχει να κάνει με τηλεοπτικά δικαιώματα κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Eχει να κανει με αρπαχτες φιλε μου...ποιος τα χε... τα τηλεοπτικα δικαιωματα? Με λιγα ευρω παραπανω αποκτουνται απο οποιον θελει και για οσο θελει...

Εφιάλτης είπε...

Σωστός ο δεύτερος ανώνυμος όλα παίζονται γύρω από την εκμετάλλευση-γλύψιμο-γερό πορτοφόλι και όλα γίνονται...δυστυχώς...

Κορκόδειλας είπε...

αλήτες και τσογλάνια που καπιλεύονατι εμάς που τρέχουμε στα γήπεδα με οτι τρόπο τους αρέσει...μεγάο θέμα, ωραίο και δυνατο για post.

Ανώνυμος είπε...

alo! kalo blog! go on!!