28 Ιουνίου 2007

Προσοχή στη Shell

Αν πάτε σε βενζινάδικο της Shell στην Πάτρα και ζητήσετε πχ. 20 ευρώ βενζίνη δε θα σας βάλουν τη φτηνή απλή αμόλυβδη αλλά την περίπου κατά 10 λεπτά ακριβότερη V-power!
Ο μόνος τρόπος να τη γλιτώσετε είναι να ζητήσετε από τηναρχή στον υπάλληλο να βάλει απλή αμόλυβδη.
Το παραπάνω μου έχει συμβεί σε δύο βενζινάδικά της Πάτρας και το έχω ακούσει και από άλλους για άλλα βενζινάδικα της ίδιας εταιρείας, συνεπώς δεν είναι τυχαίο αλλά πολιτική τηςεταιρείας.
Θα πρέπει να σημειώσω ότι τους τελευταίους μήνες η Shell έχειρίξει κάπως τις τιμές της φροντίζοντας να σε προσελκύσει με την ταμπέλα που λέει φτηνή απλή αμόλυβδη για να σου πουλήσει την ακριβότερη V-power.

Γ. Βέρροιος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εμένα μου έχει συμβεί στη Shell που είναι μόλις περάσεις τη γέφυρα του Σταυρού, στην κάθοδο της Μεσογείων.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν του είπα ότι θέλω απλή (γιατί πήγε κατευθείαν στη V-power) μου είπε ότι και αυτή απλή είναι (εννοώντας και καλά τα οκτάνια) και μου έβαλε από την ακριβή πριν προλάβω να τον σταματήσω. Πάντως από τότε δεν μου έχει ξανατύχει.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 24 Ιουνίου, στο πρατήριο Shell μέσα στον Αγ. Κωνσταντίνο (με κατεύθυνση προς Αθήνα). Ζητώ να μου βάλουν 25 ευρώ και πριν καλά-καλά κατέβω από το αυτοκίνητο ο υπάλληλος έχει αρχίσει να "σερβίρει" V-Power. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν βάζει απλή ισχυρίστηκε... ότι με ρώτησε!!! Φυσικά όταν παραπονέθηκα στον υπεύθυνο του καταστήματος αυτός πολύ ευγενικά που ζήτησε συγνώμη αλλά και να του υποδείξω -δείχνοντας αγανακτισμένος- ποιος υπάλληλος το έκανε... Μου φάνηκε σαν καλοστημένη σκηνή που θα πρέπει να την έχουν ξαναπαίξει πολλές φορές. Τι να την κάνω τη "συγνώμη", εμένα με εξαπάτησε η ΜΕΓΑΛΗ Shell ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Go Shell, Go (to) hell!!!

εμένα μου έχει τύχει σε δύο πρατήρια να θέλουν να μου βάλουν V-power επειδή τους είχε (χο!χο!) τελειώσει η απλή!!! Ύμαρτον ρε...

Ανώνυμος είπε...

Κάρτα (λέμε τώρα) προνομίων της Shell = καθρεφτάκια για ιθαγενείς.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη παρόμοιες πρακτικές χρεωκόπησαν στη συνείδηση των καταναλωτών εδώ και χρόνια. Εδώ ακόμα "τσιμπάμε".
Αν τέλος πάντων έχετε μία από δαύτες το μόνο (τρόπος του λέγειν) δώρο που (υποθέσεις κάνουμε) αξίζει είναι το πλύσιμο. Σωστά; Λάθος!!
Πρώτον, πρέπει να βρείτε πρατήριο που να είναι "εφοδιασμένο με το τάδε σήμα μπλαμπλαμπλαμπλα...".
Αν τα καταφέρετε πρέπει να κλείσετε ραντεβού για... ένας θεός ξέρει πότε.
Τρίτον, για ένα αυτοκίνητο που γεμίζει με απλή αμόλυβδη, απαιτούνται πάνω-κάτω 20-25 φουλαρίσματα. Καταλαβαίνει κανείς πως αν το πρατήριο της "αρεσκείας" σας είναι και λίγο ακριβό, το δώρο... εξατμίζεται.

ΥΓ: Κάθε πικραμένος φουλάρει το "κουβαδάκι" του με V-Power Racing 100++ οκτανίων. Το συναντάμε καθημερινά, και είναι μέγα σφάλμα. Όποιος δεν οδηγεί αυτοκίνητα του γκρουπ της VW (Audi, Volkswgen, Seat, Skoda) με συγκεκριμένες εκδόσεις του κινητήρα (T)FSi και... super cars, υπερκαλύπτεται από τα 95 "απλά" οκτάνια.
Εκτός κι αν δαγκώνει το δόλωμα των τηλεοπτικών spots της Shell με το αλογάκι της Ferrari. Προφανώς η Shell θεωρεί πως είμαστε... γάιδαροι που ονειρευόμαστε να μεταμορφωθούμε σε καθαρόαιμα με τα πανάκριβα καύσιμά της.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τις καταγγελίες αυτές και στο www.katagelies.gr βάζοντας εφόσον το επιθυμείτε και link για το site σας. Εμείς θα φροντίσουμε να γίνουν οι κατάληλες ενέργειες για να κινηθεί ο τροχος του κρατικού μηχανισμού όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθον. Μόνο άν είμαστε ενωμένοι απέναντι στην απάτη, και γενικά στα κακώς κείμενα θα μπορέσουμε να έχουμε αποτέλεσμα. Αν συμφωνήσετε θα κάνουμε και embend to site σας (είδος link)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, δε διαφωνώ μαζί σας για την κομπίνα που συμβαίνει με την απλή και την V-Power, αλλά θα σας πω το εξής:
1. αν σας τι δίνει η Shell εκδικηθείτε την και βάλτε αλλού(υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές
2. εγω που πάντα λέω «γέμισέ το με απλή αμόλυβδη»(σε όποιο πρατήριο κι αν πάω) με το που βλέπω τον υπάλληλο και κατεβαίνω, βεβαίως, από το αυτοκίνητό μου δεν έχω πέσει ποτέ θύμα τέτοιας απάτης.
3. Ο φίλος (29 Ιουνίου 5:54) έχει δίκιο σε αυτά που λέει...μη ψαρώνετε και μην είστε κορόιδα!
4. Στη Shell που βάζω εγώ στη Λ.Γαλατσίου(πάνω από τη Βείκου) δε μου χει τύχει τίποτα κουλό, και φαίνεται να έχει καλή ποιότητα βενζίνης.

Ανώνυμος είπε...

Στο πρατήριο που βρίσκεται στη Λ. Δημοκρατίας στα Μελίσσια, ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ επικαλούνται την ψευτοδικαιολογία ότι "τους τελείωσε" η απλή αμόλυβδη. 9 στις 10 φορές, δε βρίσκεις απλή. Μια φορά μάλιστα, μου είπαν ανερυθρίαστα ότι... η βενζίνη για την απλή είναι μικρή ενώ για τη V Power είναι μεγάλη! Φυσικά, πάντα έφευγα χωρίς να βάλω, ενώ τη μοναδική φορά που αναγκάστηκα να βάλω (αλλιώς θα έμενα από βενζίνη στα επόμενα μέτρα), έβαλα επιδεικτικά... 3 ευρώ (μέχρι να φτάσω στο επόμενο βενζινάδικο δηλαδή).

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όλα που λέτε είναι στην συνείδηση του υπαλλήλου και όχι της shell και γιαυτό καλό θα ήταν να κατέβουμε και λίγο από το αυτοκίνητο όταν βάζουμε καύσιμα.