25 Ιουνίου 2007

Τα αιμοδιψή τσαντάκια

Μας το έστειλαν φίλοι από το εξωτερικό, και παρ' όλο που δεν ανήκουμε σε ανήκουμε σε κανενός είδους κίνημα ακτιβιστών πρέπει να παραδεχθούμε πως, πέρα από τον "Pelatis" υπάρχει και ο ηθικός καταναλωτής.
Πηγαίνετε στο www.bloodyburberry.com κάντε κλικ στο βίντεο και μπορεί να γλιτώσετε την πιστωτική σας από την επιβάρυνση για εκείνη την τσαντούλα Burberry που είχατε βάλει στο μάτι.
Το site είναι στημένο από την PETA, οι -απίστευτης βαρβαρότητας- εικόνες είναι 100% αληθινές, και τα γεγονότα τεκμηριωμένα παντοιοτρόπως στα μίντια του εξωτερικού.
Όσο οι στρατιές των ενδεών πιστών της φίρμας μεγαλώνουν, τόσο το κρεματόριο θα κάνει υπερωρίες...

PELATIS

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σφίχτηκε το στομάχι μου... τίποτα άλλο. Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε τι να πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι αλήθεια: η PETA δε ρισκάρει τη φήμη της με "ρετουσαρισμένες" ιστορίες.
Και σε πολλές περιπτώσεις βάζει -under cover- δικούς της ανθρώπους να πιάσουν δουλειά στις "ύποπτες" εταιρίες.
Όλα σχεδόν τα βίντεο που είχε χρησιμοποιήσει ο Κούλογλου στην περίφημη εκπομπή του για την κακομεταχείρηση των ζώων προέρχονταν από παρόμοιες τακτικές.
Σε πρακτικό επίπεδο υπάρχουν εκατοντάδες εταιρίες (βλ. shopping guide) στο σάιτ, από Polo Ralph Lauren, μέχρι... τσίπικες κινέζικες, που, σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούν τεχνητά υποκατάστατα αντί για γούνες και δέρματα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΤΑ γραφεται εκει, εδω γραφεται ΠΕΤΑ.

Οσο για σενα ρε .. ρελατις, ποιανου πελατης εισαι? των Αγγλων, των Βελγων, των Γαλλων, των..

"Ρες" μας για να ξερουμε δλδ!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σε πείραξε προηγούμενε? Η αβάσταχτη φρίκη όχι? Πες μας το Burberry πως γράφεται στα Ελληνικά?Εγώ πάντως θα κάνω γνωστό αυτό το SITE (!) σε όσους γνωστούς μου έχουν πρόσβαση στο internet(!).Στέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Aγκαπιτι χαζουλα, και πολυ καλα θα κανεις, αφου και γω συμφωνω να γινουν γνωστα σε περισσοτερο κοσμο τα διαφορα ζητηματα που αφορουν ολους μας.

Παντως να μας λες ποτε ποτε μεχρι πού θα στρεφουμε το κεφαλι μας ωστε να βλεπουμε μεχρι εκει που βλεπεις κι εσυ!

Το ιδιο ομως να κανεις και με το ρελατις, διοτι κι αυτο χρειαζεται τους δικους σου κλειστοανοιχτους οριζοντες. Πυξιδες και ινστρουχτορες χρειαζομαστε παντα. Σαν εσενα, καλη ωρα!

Ανώνυμος είπε...

Οσο για την τεραστια δυσκολια που συναντησες με το ( σταχτη ) και μπουρμπερη, ομολογω οτι ηρθες σε ευλογη αμηχανια.

Εμμεσα - αλλα εσυ πού να το καταλαβεις? - ομολογησες οτι εχεις τις δυσκολιες σου ακομα με τις ξενες γλωσσες. Καλη προσπαθεια, ευχομαι, ειδικα οταν ερθει η στιγμη να μεταφερεις καποιο νεο απο τους Ολυμπιακους στο Πεκινο, και θα ψαχνεσαι για κινεζικες γραμματοσειρες!

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε "προηγούμενε". Το τράβηξες πολύ και χάνεται ο στόχος

Ανώνυμος είπε...

Φαινομενικα μονο, εχεις ενα ελαχιστο δικιο.

Ομως απο ποτε ο δικος σου στοχος ειναι και δικος μου?
Αν ειναι ετσι, ΤΙ τους θελεις τους σχολιαστες? Μηπως για να δειχνεις σε Καποιους μια "τρελλη" επισκεψιμοτητα?
Για κουρδισμενους επισκεπτες ψαχνεις? Μηπως θα επρεπε να φοραμε - οση ωρα πληκτρολογουμε - και μια συγκεκριμενη στολη?

Εχεις σκεφτει οτι την δικη μου αντιδραση θα την διαβασουν πολλοι επισκεπτες και θα εχουν μαθει κατι επιπλεον? Δεν σου αρεσε αυτη η προοπτικη?

Ευχομαι καλη δυναμη. Αν ομως κατι μεσα σου, λεει να ανοιξεις καμια ντισκοτεκ για φοιτητες αντι να εχεις μπλογκ, τοτε κανε αυτο που μιλαει μεσα σου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "προηγούμενε", δεν έχω διαβάσει κουρδισμένα σχόλια στο blog. Ούτε σου είπε κανείς να φοράς στολή...

Μάλλον παρεξήγησες το "στόχο" του προλαλήσαντα. Σαφέστατα και η αντίδρασή σου είναι ενδιαφέρουσα. Από την άλλη όμως, δε μπορώ να μη συμφωνήσω με τη Στέλλα πως μάλλον βγήκες λίγο εκτός θέματος. Είδες τα βίντεο στο bloodyburberry.com?

Τα περί "τρελλής" επισκεψιμότητας νομίζω πως δεν είναι στόχος του συγκεκριμένου μπλογκ. Διακρίνω μια πικρία από άλλα ιστολόγια στα σχόλιά σου, ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να εισαι τοσο Εκτος?

Ειδες πουθενα να λεω οτι βλεπω κουρδισμενους σχολιαστες?
Αναρωτηθηκα ΕΑΝ ειναι αυτο που θα επιθυμουσες.

Η ευχη που εκανα, "καλη δυναμη" την παρεβλεψες και υπεθεσες αντ' αυτου μια 'πικρια'. Γιατι το εκανες αυτο? Επειδη εχεις λιγο μυαλο?
Εαν δεν στοχευεις σε μια μεγαλη επισκεψιμοτητα, τοτε εισαι ακαταλληλος για μπλογκ! Αυτο που ειναι φαλτσο με εναν τετοιο φυσιολογικο στοχο, ειναι το να επεμβαινεις εκ των προτερων στον ελευθερο σχολιασμο οσων 'τρελλα' επισκεπτονται το μπλογκ.

Ομολογω οτι δεν ειδα κανενα βιντεο.
Επειδη δεν προλαβαινα! Θες μηπως ρεστα γι αυτο?

Εαν σε ενα δικο μου μπλογκ παρουσιαζα μια περιπετεια της γιαγιας μου, θα απαιτουσα απο τον καθε ενα επισκεπτη να ωρυεται απο συμπαρασταση δημοσιως ( δλδ, στο μπλογκ μεσα ) ?

Μην ξαναασχοληθειτε μαζι μου αλλα με το βιντεο σας.

Δεν εχω μπλογκ. Ηρθε τωρα η καρδια σου στη θεση σου?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μάθει στο να τραβάς την προσοχή και δε μπορείς διαφορετικά, ε; φουκαρά...
Μ' αρέσει που δε χάνεις ευκαιρία να προσβάλεις τον άλλο. Άσε, το μπλογκ αυτό δεν είναι για σένα. Εσύ θες ανοιχτούς ορίζοντες αδερφέ μου, πως να περιοριστείς στη διάδοση ενός -κάθε φορά- συγκεκριμένου γεγονότος;

Ανώνυμος είπε...

Nαι, καποιος μου σφυριξε στ' αυτι οτι εδω μεσα θα μπορεσω επιτελους - ως τελειως ανωνυμος! - να τραβηξω την προσοχη! Ποιανου την προσοχη να τραβηξω? Των τσιγγανων του διαδικτυου?
Απο την αλλη μερια, εσυ που δεν θελεις να τραβηξεις την προσοχη κανενος, δημιουργεις μπλογκ για να μην ξερει κανεις... τι σκεφτεσαι!

Αδερφε...
Ε, αδερφεεεεεε

Συνεχιστε ωστοσο, μπας και μαθουμε κατι απο ο,τι πεφτει στην αντιληψη σας. Μαθε ομως να μενεις συγκρατημενος. Μην ανταπαντας ατσαλα!

Ανώνυμος είπε...

και που να σου είχα απαντήσει άτσαλα δηλαδή.
ανώνυμε αδερφέ, αυτό που σκέφτομαι είναι τόσο ξεκάθαρο όσο και το κενό στο πορτοφόλι μου. Είναι τόσο ξεκάθαρο όσο και ο λόγος δημιουργίας αυτού του ηλεκτρονικού χώρου συνάντησης. Είναι τόσο ξεκάθαρο όσο και ο λόγος για τον οποίο αυτές εδώ οι αράδες είναι και οι τελευταίες που αφιερώνω για σένα.
Μείνε με τους συλλογισμούς σου και άσε τα υπόλοιπα. Φθείρεσαι

Ανώνυμος είπε...

Ο -κάπως επιθετικός-φίλος μας έχει σίγουρα δίκιο στο ότι αυτό που σίγουρα όλοι θα θέλαμε είναι το site να έχει όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα γίνεται....αλλιώς τι νόημα έχει;;;;;για κουβεντούλα ψάχνουμε εδω μέσα;;;;;;Υπάρχουν και τα chat!!!
Οκ, έκραξε λίγο τη Στέλλα αλλά δεν την έβρισε κι όλας!
Και βέβαια καλά έκανε (η Στέλλα) και το έδωσε το site για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει επ’ αυτού, αλλά δεν είναι και πολύ εντός του θέματος αυτού του site!

Ανώνυμος είπε...

Είναι φρίκη αλλά περισσότερο φρίκη είναι ότι υπάρχουν ανάμεσα μας κάποια ζώα, τα ζώα του κολωνακίου που περηφανεύονται για τα ακριβοπληρωμένα τους ψωφίμια.

Το ελληνικό burberry ψωφο-κατάστημα βρίσκετε:
VOUKOURESTIOU 33
10673 KOLONAKI
ATHENS
+ 30 210 628 3205