27 Φεβρουαρίου 2008

Τα Χούγια της Shell - και στο Ντίζελ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το εταιρικό φιρμάνι της Shell προστάζει "παρελκυστικές πρακτικές παντού". Με αυτό εννοώ ότι πανελλαδικά, αν δεν μιλήσεις, θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν το ακριβότερο διαθέσιμο καύσιμο, στην υψηλότερη δυνατή τιμή. Το V-Power παραμύθι, δεν αφορά μόνο τη βενζίνη.

Πριν από μερικές ημέρες, στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, σταματάω σε πρατήριο της εν λόγω εταιρίας για ανεφοδιασμό. Επειδή το διπλοκάμπινο που οδηγώ κινείται με ντίζελ, πλησιάζω την αντίστοιχη αντλία. Ο υπάλληλος αρχίζει το γέμισμα, κάποια στιγμή κοιτάζω την τιμή ανά λίτρο, και μετά βίας αποφεύγω το έμφραγμα!

Διαφορά από αυτό που είχα δει στην είσοδο του πρατηρίου, κάπου (συν) 15 ευρωλεπτά ανά λίτρο!! Εμ, βέβαια, αφού ο λεβέντης έβαζε V-Power (ή όπως στο δι..λο το λένε) Diesel!!
"Σταματήστε αμέσως, και πείτε μου τι ακριβώς κάνετε;!"
"Ντίζελ δεν ζητήσατε;"
"Ακριβώς, όχι αυτό το Power-πανάκριβο-πράμα!"
"Ξέρετε, το... απλό το βάζουμε συνήθως σε φορτηγά"
"Αν ήθελα ντίζελ με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε θείο, θα το είχα ζητήσει - αφήστε τις εξυπνάδες..."

Αυτή η εταιρία, συνεχίζει...αγέρωχα να εξαπατά τους καταναλωτές, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Σε λίγο θα βάζουν και πετρέλαιο θέρμανσης V-Power Racing!

Δ.Κ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

( ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ POST )
Μετά το μποϋκοτάζ ... η συλλογική αγωγή κατά της ΔΕΗ .
15 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή.
newinka.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμησου ρε τραγε...που μιλας και για συλλογικη αγωγη κατα μιας ΔΕΚΟ που πρεπει να παραμεινει δημοσιου συμφεροντος.
Σκατατζη ε σκατατζη

Ανώνυμος είπε...

Από το ύφος του σχολίου, και την προφανέστατα βαθιά καλλιέργεια του συντάκτη, μάλλον έχουμε να κάνουμε με (αρχι)συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.......