26 Νοεμβρίου 2007

Vodafone: Το Internet Όπως δεν το Έχετε... Ξαναπληρώσει!!

Τύποις, η "make the most of now" Vodafone φέρνει το ίντερνετ στο κινητό με μόλις 3,5 ευρώ το μήνα.
Ουσιαστικά, εξαπολύει μία "take the money and run" καμπάνια που αν ο καταναλωτής δεν προσέξει, θα του καταπιεί το δώρο των Χριστουγέννων αμάσητο!

Αν είστε συνδρομητές συμβολαίου απαιτείται μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το 1MB δωρεάν την ημέρα δεν φτάνει ούτε για "ζήτω": π.χ. σε πολλά sites η αρχική σελίδα μόνο, είναι πάνω από 3MB!!
Για να μην πάθετε όσα έπαθε ο φίλος με το (τελευταίο ποστ Σεπτεμβρίου) WIND Max, ΜΟΝΟ μέσω του Vodafone live! πρέπει να συνδέεστε και μόνο μέσω WAP/GPRS.
Εγκαταστείστε λοιπόν τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μόνο τότε πηγαίνετε online - μακριά μέχρι τότε από το πλήκτρο "i" του κάθε κινητού.

Το πρόβλημά μας με την Vodafone είναι ότι μέσα σε τόσους συνδρομητές θα βρεθούν κάμποσες χιλιάδες που πάνω στον ενθουσιασμό τους και τη μη ενημέρωσή τους από το προσωπικό, θα συνδεθούν μέσω κινητού web και μετά θα πρέπει να πάρουν... καταναλωτικό δάνειο για να πληρώσουν τον λογαριασμό: αν μείνεις στο δίκτυο όλη μέρα, η "ζημιά" μεταφράζεται σε... εκατοντάδες ευρώ!!

Απορίες:
1. Ποιος θα προστατέψει τον καταναλωτή που αυτονόητα δεν ξέρει τα καθέκαστα ή δεν ενδιαφέρεται, ρε αδερφέ, να ενσκήψει σε όλο αυτό το τεχνολογικό τουρλουμπούκι;

2. Πού είναι η ΕΕΤΤ;

3. Τα στελέχη της Vodafone είναι τσακωμένα με τους συναδέλφους τους στην υπόλοιπη Ευρώπη;
Γιατί αν δεν είναι, θα όφειλαν να ξέρουν ότι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο εκεί υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ δωρεάν ίντερνετ στο κινητό - όχι WAP/GPRS.

4. Γιατί δεν τους ξεμπροστιάζουν τα μίντια;

Συμπερασματικά, προσοχή, καθώς το "ζήσε τη στιγμή" οδηγεί σε απίστευτο ξαλάφρωμα της τσέπης και "γονατίσματος" της πιστωτικής...

Ο παθών

Δεν υπάρχουν σχόλια: