10 Δεκεμβρίου 2007

Το Ίντερνετ στο Κινητό Part 2.0

Λάβαμε το παρακάτω e-mail που θέτει ένα ερώτημα δυνητικά σωτήριο για τις τσέπες κάμποσων Ελλήνων που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες, είναι ευπρόσδεκτος να μας δώσει τα φώτα του:

"Φίλοι του pelatis,
Διάβασα το ποστ για το -και καλά- δωρεάν ίντερνετ στο κινητό από τη Vodafone. Είναι πραγματικά κρίμα που τα διαδικτυακά και παραδοσιακά μίντια δεν ασχολούνται με τη νέα αυτή μουλωχτή επίθεση στον καταναλωτή.

Εννοείται πως ούτε δωρεάν είναι, ούτε mobile internet!!
Η μόνη δικλείδα ασφαλείας σε σχέση με την π.χ. αλητεία της Wind είναι η προειδοποίηση του τύπου -προσοχή-εγκαταλείπετε-το vodafone live!κλπκλπκλπ.

Και βέβαια, ουδεμία σχέση έχει με την ας πούμε Vodafone Ιταλίας: Εκεί με 60 ευρώ πάγιο, έχεις 400 λεπτά δωρεάν το μήνα, κανονικότατο unlimited internet και με ΕΝΑ ΕΥΡΩ επιπλέον μηδενικές χρεώσεις περιαγωγής!!

Τώρα, δεν εκτιμώ γενικά την καραμέλα ότι όλα τα καταναλωτικά αγαθά είναι καλύτερα ή φθηνότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά, εδώ μιλάμε για εξόφθαλμη απάτη σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών.

Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να έχω και ιταλική sim πληρώνοντας με πιστωτική; Κάτι μου λέει πως είναι εύκολο, αλλά θα ήθελα εμπεριστατωμένη γνώμη.
Ευχαριστώ"

MIG

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για συμβόλαιο δεν είμαι σίγουρος (αν και ξέρω Γερμανούς που έχουν και "ιταλικό" κινητό και vice versa) -για καρτοκινητό όμω, πολύ πιθανό.

Ανώνυμος είπε...

www.vodafone.it
Καλό θα είναι να καταλαβαίνεις και ιταλικά: η αγγλική έκδοση είναι "κάπως".
Για περιαγωγή ψάξε και στο google:
free roaming ή max roam

KitsosMitsos είπε...

Χρόνια πολλά και τις θερμές ευχές μου για τις γιορτές!
Με υγεία και ευτυχία, πάνω απ'όλα.
Την καλησπέρα μου.

pelatis είπε...

Χρόνια πολλά! Σόρι για την καθυστέρηση, αλλά μείναμε μακριά από υπολογιστές και Διαδίκτυο...