27 Δεκεμβρίου 2007

Ο Εφιάλτης των Χριστουγέννων...

Πειραιάς 27-12-07

Καταγγέλω την εταιρία τουριστικών εκδρομών " superior travel " για την εκμετάλλευση της άγνοιας και της καλής διαθεσης των περίπου 50 εκδρομέων προς Βιέννη και Βουδαπέστη απο
το Σάββατο 22-12-07 έως 26-12-07.

Το αεροπλάνο της "aegean" έφυγε κανονικά στις 0230 ώρα Ελλάδος για να φτάσει στη Βουδαπέστη στις 03:30 ώρα Ουγγαριας. ¨
Από εκεί και αφού περιμέναμε δύο ώρες, φύγαμε
για Βιέννη στις 0430 για να γυρίσουμε πάλι πίσω στη Βουδαπέστη στις 05:15 για να πάρουμε επιβάτες τουρίστες που ήρθαν απο Θεσσαλονίκη.

Στις 07:00 ξεκινήσαμε και πάλι, αλλά χάσαμε το δρόμο με αποτέλεσμα μετά από περιπλανήσεις, να φτάσουμε στο ξενοδοχείο στις 12:00 και εκεί να περιμένουμε στην αναμονή
μέχρι τις 14:00 για να μας δώσουνε το κλειδί του δωματίου.

Από το πρωί λοιπόν, της Παρασκευής 21-12 μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, άϋπνοι και κουρασμένοι, χωρίς καμμιά δικαιολογία που να μην ριχνει το... νοητικό επίπεδο, χάσαμε όλο το απόγευμα και το βράδυ, για να ξεκουραστούμε.

Καταγγέλω το πρακτορείο τουριστικών ταξιδίων 'SUPERIOR'
για απαράδεκτη συμπεριφορά και κερδοσκοπία (καθυστέρηση ώρας διάθεσης δωματίου).

Μ.Π.

10 Δεκεμβρίου 2007

Το Ίντερνετ στο Κινητό Part 2.0

Λάβαμε το παρακάτω e-mail που θέτει ένα ερώτημα δυνητικά σωτήριο για τις τσέπες κάμποσων Ελλήνων που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες, είναι ευπρόσδεκτος να μας δώσει τα φώτα του:

"Φίλοι του pelatis,
Διάβασα το ποστ για το -και καλά- δωρεάν ίντερνετ στο κινητό από τη Vodafone. Είναι πραγματικά κρίμα που τα διαδικτυακά και παραδοσιακά μίντια δεν ασχολούνται με τη νέα αυτή μουλωχτή επίθεση στον καταναλωτή.

Εννοείται πως ούτε δωρεάν είναι, ούτε mobile internet!!
Η μόνη δικλείδα ασφαλείας σε σχέση με την π.χ. αλητεία της Wind είναι η προειδοποίηση του τύπου -προσοχή-εγκαταλείπετε-το vodafone live!κλπκλπκλπ.

Και βέβαια, ουδεμία σχέση έχει με την ας πούμε Vodafone Ιταλίας: Εκεί με 60 ευρώ πάγιο, έχεις 400 λεπτά δωρεάν το μήνα, κανονικότατο unlimited internet και με ΕΝΑ ΕΥΡΩ επιπλέον μηδενικές χρεώσεις περιαγωγής!!

Τώρα, δεν εκτιμώ γενικά την καραμέλα ότι όλα τα καταναλωτικά αγαθά είναι καλύτερα ή φθηνότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά, εδώ μιλάμε για εξόφθαλμη απάτη σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών.

Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να έχω και ιταλική sim πληρώνοντας με πιστωτική; Κάτι μου λέει πως είναι εύκολο, αλλά θα ήθελα εμπεριστατωμένη γνώμη.
Ευχαριστώ"

MIG

09 Δεκεμβρίου 2007

Ηλεκτροθεραπεία...

Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ...στις 15 Δεκεμβρίου 2007

ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ,
ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Από το νέο ΙΝΚΑ

http://newinka.wordpress.com/